JOUNI TOIVANEN

Jouni Toivanen on innovatiivinen ruoan huippuammattilainen, jolla on runsaasti kokemusta kokkina ja keittiömestarina niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Ansioluettelosta löytyy vakuuttava määrä erilaisia huippuravintoloita kuten Luomo, Yume ja Chez Dominique.

Myös televisiossa Jouni on nähty useaan otteeseen. Muun muassa Top Chef –mittelössä Jouni ylsi vuonna 2012 finaalikolmikkoon. Jounin luotsaamana Ravintola Luomo nappasi myös yhden Michelin-tähden, peräti viitenä vuotena peräkkäin.

Jounin sydäntä lähellä ovat luonto ja sieltä löytyvät erilaiset villiyrtit. "Kunnioitan luontoa ja perinteisiä ruoanvalmistusmetodeja, mutta modernit menetelmät tuovat ruokaan jotain uutta ja yllättävää, unohtamatta luonnollisuutta ja perinteitä."

TIMO LEPISTÖ

Timo Lepistö valmistui kokiksi Ravintolakoulu Perhosta, jonka jälkeen hän opiskeli Haaga Instituutissa valmistuen restonomiksi Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdolliselta linjalta.

Timolla on 15 vuoden kokemus ravintola-alalta. Hän on työskennellyt useissa korkeatasoisissa ravintoloissa Helsingissä, keittiömestarina ja kokkina. Hän on myös tuttu Yleisradion Voita ja sokeria -televisio-ohjelmasta. Vuodesta 2010 Timo on työskennellyt Genevessä ja Moskovassa Suomen edustustojen keittiöpäällikkönä. Hänen ruokiaan ovat päässeet nauttimaan muun muassa useat presidentit, ministerit ja kansainvälisten järjestöjen päälliköt.

Timon sydäntä lähellä ovat hyvät raaka-aineet sekä niiden oikeanlainen ja kunnioittava käsittely. "Kaikki lähtee raaka-aineista ja tarkoitusperästä, olkoon metodi moderni tai klassinen, niistä tulee tuoda parhaat puolet esiin."